عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

پلوسی ترامپ را «بزدل» خواند

پلوسی ترامپ را «بزدل» خواند رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با بزدل توصیف کردن رئیس جمهور پیشین این کشور، گفت فکر نمی‌کند او جرأت حضور در جلسه تحقیقات درباره حمله به کنگره آمریکا را داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه تنش‌های داخلی بین سیاستمداران آمریکایی با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا او را شخصی بزدل تصویر کرد.

پلوسی شامگاه یکشنبه در مصاحبه با شبکه «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفت ترامپ به‌اندازه کافی جرأت ندارد که از دستور کنگره آمریکا برای حضور در جلسه تحقیقات حول حمله هوادارانش به این نهاد در تاریخ ششم ژانویه ۲۰۲۱، برای شهادت دادن، پیروی کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در این‌باره توضیح داد: «گمان نمی‌کنم که او آنقدر مرد باشد که [در جلسه] حضور پیدا کند. به‌نظرم وکلای او هم نمی‌خواهند که [ترامپ] در جلسه حاضر شود زیرا مجبور خواهد بود که بعد از سوگند خوردن، شهادت بدهد. باید ببینیم که او به اندازه کافی جرأت دارد که حاضر شود یا نه».

کمیته ویژه تحقیقات درباره حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره در ژانویه سال قبل، رئیس جمهور سابق آمریکا را احضار کرد که حداکثر تا تاریخ چهارم نوامبر ۲۰۲۲، طیف وسیعی از اسناد مربوط به فعالیت‌هایش قبل و بعد از آن حمله را ارائه کند.

طبق این گزارش، این کمیته همچنین به ترامپ دستور داد که در تاریخ چهاردهم نوامبر به‌صورت حضوری در ساختمان کنگره حاضر شود و شهادت دهد. 

روز ۶ ژانویه سال ۲۰۲۱ گروهی از هواداران ترامپ به ساختمان کنگره آمریکا حمله کردند. ترامپ قبل از حمله هودارانش در یک سخنرانی در بیرون کاخ سفید از طرفدارانش خواسته بود اعتراضشان را به جلسه تأیید پیروزی انتخاباتی «جو بایدن» نشان دهند.

رئیس‌جمهور سابق آمریکا که بارها اعلام کرده بود در انتخابات به نفع بایدن تقلب گسترده انجام شده است، تصریح کرد که او پیروز انتخابات شده و روز ششم ژانویه از حامیانش خواست نگذارند «انتخابات را بدزدند»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار